(097)499-22-66 (095)499-22-66
Інноваційні годинники - FineTime

ДОСТАВКА І ОПЛАТА

Варіанти оплати

  • Оплата може проводитися платіжною карткою Visa, Mastercard безпосередньо на сайті Інтернет-магазину через сервіс ПРИВАТ БАНКУ LIQPAY.
  • За бажанням допускається попередня оплата шляхом перерахування коштів на картку ПРИВАТ БАНК нашого працівника, реквізити картки якого надсилаються покупцю в листі підтвердженні.
  • Можлива оплата при отриманні годинника у відділенні НОВОЇ ПОШТИ після перевірки відповідності опису та якості товару.
  • Якщо годинник не відповідає опису чи очікуванням покупця допускається відмова від товару у відділені НОВОЇ ПОШТИ до моменту виходу з відділення.

Терміни доставки

Доставка годинників по всій Україні за 2 дні Доставка виконується в усі міста України протягом 1 – 5 днів

При замовленні в робочі дні до 12:00  відправка здійснюється в день замовлення. Після 12:00 або у вихідні дні – відправка на наступний робочий день.

Способи доставки

Новая почта
НОВА ПОШТА
При попередній оплаті – вартість доставки 30 грн., яка добавляється до вартості годинника. При оплаті після отримання у відділенні НОВОЮ ПОШТОЮ стягується додаткова комісія за пересилку коштів. Якщо замовлення більше 2500 грн. – доставка безкоштовна. Доставка годинника відбувається протягом 1-3 днів. При собі мати паспорт або водійські права для отримання товару.
Покупцю необхідно вказати номер відділення НОВОЇ ПОШТИ, зручного для одержання годинника. Перелік відділень НОВОЇ ПОШТИ для отримання годинника можна  переглянути тут
Після відправки годинника покупцю надсилається лист на e-mail, в якому міститься номер накладної для відслідковування місця перебування товару. Відслідкувати статус та перебування годинника можна: переглянути тут
110px-Ukrposhta
УКРПОШТА
Доставка годинників по всій Україні також здійснюється УКРПОШТОЮ після попередньої оплати цінною посилкою. Вартість доставки – 35 грн. або безкоштовно при замовленні на суму більше 2500 грн. Термін доставки 3-5 днів.
Існує можливість відслідковування місця перебування посилки на сайті УКРПОШТИ за номером посилки 
dostavka kurierom
Доставка кур’єрським таксі по Тернополю

Доставка на таксі по Тернополю та навколишніх селах можлива лише за умови попередньої оплати. Вартість доставки визначається лічильником кілометражу служби таксі і оплачується покупцем в момент отримання годинника. У випадку замовлення на суму більше 2500 грн. – доставка безкоштовна.

Доставка годинників по всій Україні за 2 дні
Самовивіз
Придбання годинника у фірмовому магазині (м. Тернопіль, вул. Текстильна 28ч “ТРЦ Подоляни”, вхід від “Сінема Сіті”, біля “Світ тварин”) або біля вітрини у магазині ЦУМ (м. Тернопіль, бульвар Шевченка 12) за попередньою домовленістю. Оплата в момент отримання годинника. 

 

Про магазин:
FineTime - магазин смарт розумних годинників, електронних, дерев'яних, світлодіодних, дискових, стильних, механічних годинників з можливістю купити в Тернополі та Інтернеті
© 2015-2020 FineTime Усі права захищені
Контактна інформація:

Телефони: +380974992266, +380954992266

E-mail: finetime.te@gmail.com

www.finetime.com.ua

www.finetime.te.ua в Тернополі

Адреса магазинів:

Вітрина в ЦУМ, Сходи між 1 та 2 поверхом, бульвар Шевченка, 12. м. Тернопіль