(097)499-22-66 (095)499-22-66
Інноваційні годинники - FineTime
Часы светодиодные с поминутной индикацией

Китайський годинник: чи варто купляти?

Китайський годинник: чи варто купляти? Для того, щоб дати відповідь на запитання – необхідно з’ясувати:

1. Китай – країна походження продукції відомих брендів.

Годинник давно став символом успішності, доповнення образу, частиною модних тенденцій та незамінним помічником в побутових справах. Годинникова індустрія не залишається осторонь досягнень науково-технічної революції. Впроваджуються у виробництво нові матеріали, функціональні можливості, технічні рішення. Провідником у сфері технологічних новацій є Китай. Практично усі світові лідери промисловості розміщуються виробничі потужності в цій країні. Відомі виробники комп’ютерної техніки, телефонів, одягу, автомобілів розташовані в Китайській Народній Республіці. Як наслідок, в Китаї нагромадився великий науковий, дизайнерський, технічний, людський досвід у сфері виробництва, у тому числі годинникової промисловості.

2. На скільки якісні китайські годинники?

Спочатку китайські виробники займалися копіюванням продукції відомих годинникових фірм. З часом, досвід та технології, отримані при клонуванні та виробництві всесвітньо відомих годинникових брендів, китайські виробники почали використовувати при проектуванні власних колекцій годинників. Виникли великі виробники, такі як: AMST, Forsining, Fuyate, Jaragar, Jedir, Naviforce, Orkina, Ouwei, Skmei, UWatch, Weide, Winner та інші, які пропонують власні творіння у сфері годинникарства. Якісні матеріали: сталь, пластмаси, кераміка, каучук, експортом яких славиться Китай, використовуються для виробництва годинників. Технології, надані Швейцарськими та Японськими годинниковими домами, застосовуються у сучасних китайських годинниках. Виробники не бояться експериментувати і, першими в індустрії, впроваджувати та додавати нові функції, які знаходять популярність серед покупців. Тому якість китайський годинників дозволяє продавцям надавати повну та довгострокову гарантію. Зокрема, магазин «FineTime – Інноваційні годинники» здійснює гарантійне та післяпродажне обслуговування протягом 6 місяців.

3. Чому китайські годинники досить дешеві?

Невисока вартість на сировинні матеріали в Китаї дозволяє значно зменшити собівартість продукції. Дешева робоча сила в поєднанні з розвинутою логістикою забезпечили лідерство Китаю у виробництві годинникової продукції. У всесвітньовідомих годинникових брендів близько 70-80 відсотків вартості хронометра складають маркетингові витрати. Відсутність вартісних рекламних кампаній та маркетингових заходів дозволяють суттєво здешевити продукцію. Тому купити китайський якісний та недорогий жіночий годинник чи дешевий чоловічий хронометр може дозволити собі кожний.

4. Де купити китайський годинник?

Бажаючи придбати годинник, не варто здійснювати покупку на стихійному ринку чи в сумнівних точках продажу. У більшості випадків, такі годинники прослужать декілька місяців. Якість ремінця, батарейок, покриття корпусу та циферблату може Вас розчарувати. Магазин годинників «FineTime – Інноваційні годинники» пропонує своїм клієнтам лише якісні годинники, які пройшли перевірку та були нами протестовані. На основі відгуків наших покупців можна оцінити популярність тих чи інших моделей годинників. Гарантійне та післяпродажне обслуговування годинників, придбаних в мережі магазинів «FineTime – Інноваційні годинники» або на сайті Інтернет-магазину – finetime.com.ua, захищає Вашу покупку і підтверджує той факт, що купувати необхідно лише в перевірених дилерських магазинах, які успішно працюють на ринку вже не один рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Про магазин:
FineTime - магазин смарт розумних годинників, електронних, дерев'яних, світлодіодних, дискових, стильних, механічних годинників з можливістю купити в Тернополі та Інтернеті
© 2015-2020 FineTime Усі права захищені
Контактна інформація:

Телефони: +380974992266, +380954992266

E-mail: finetime.te@gmail.com

www.finetime.com.ua

www.finetime.te.ua в Тернополі

Адреса магазинів:

Вітрина в ЦУМ, Сходи між 1 та 2 поверхом, бульвар Шевченка, 12. м. Тернопіль